11 кращих здорових продуктiв для дiтей

Батьки стикаються з проблемою годування здоровою їжею своїх дітей майже кожен день. Темперамент дітей змінюється, і вони більш схильні дотримуватися звичок своїх однолітків вдома і в школі. Ситуація гірша для дітей працюючих батьків. Крім того, друзі та телевізійні ролики доповнюють спокуси від нездорової їжі.

Ось список 11 найкращих здорових продуктів, які слід враховувати, включаючи в дієту дитини.

1. Насіння льону

Насіння льону наповнені омега-3 жирними кислотами, які необхідні для розвитку мозку. Дослідження показують, що насіння льону легго поглинається організмом. Насіння льону можна посипати на бутерброди або домашні десерти. Ви можете замінити 1/4 борошна насянням льоном під час приготування кексів, хліба та млинців. Також льон міститься в корисних батончиках для дітей від SpaceBar.


2. Йогурт

Йогурт містить багато пробіотиків, корисні бактерії. Йогурт допомагає зберегти маленькі шлунки щасливими і здоровими. Найкраще вибрати нежирний йогурт, а не цукристі версії, і додати в них ложку меду або свіжі фрукти. Часто йогурти забезпечують більше кальцію порівняно з молоком.

3. Хумус

Хумус може бути абсолютно здоровим додатком, оскільки він зроблений з бобів. Вони містять білки, складні вуглеводи і клітковину, що допомагає підтримувати вашу малечу і підживлювати її протягом дня. Ви можете подати його як соус з морквою або печеними чіпсами з лавашу, замінити покупні соуси на бутерброди.

4. Лосось і сьомга

Сьомга є найкращим джерелом високоякісного білка, необхідного для правильного росту дітей. Крім того, у ній є багато омега-3 жирних кислот, які необхідні для розвитку мозку і здорового серця. Плюсом про лосося є те, що він містить природний аромат і вимагає мінімальної приправи. Отже, ви можете спекти або приготувати на грилі за кілька хвилин, і він готовий до подачі.

5. Авокадо

Авокадо надає безліч мононенасичених жирів, "хороших" жирів, які діти повинні споживати у своєму повсякденному раціоні. Крім того, стиглий авокадо є ідеальним дитячим харчуванням і може бути наданий дитині безпосередньо, видаляючи шкірку. Змішайте пюре з авокадо з ложкою лимонного соку і сіллю, і ваш ідеальний соус готов.

6. Манго

Манго, як правило, діти люблять у всіх формах. Він є багатим джерелом вітаміну С і клітковини, і дуже корисний для дітей, оскільки він зміцнює їх імунітет і допомагає зберегти їх ясна і зуби здоровими. Щоб додати до списку веселих і поживних делікатесів для ваших дітей, ви також можете подавати манго у вигляді пюре або пудингу.

7. Яйця

Яйця є багатим джерелом білків і, які допомагають у розвитку мозку дитини.

8. Ягоди

Ягоди містять велику кількість вітамінів і антиоксидантів, які корисні для дитини та їх загального здоров'я. Смачні батончики SpaceBar містять виноград, вишню, а також багато фруктів

 

9. Бобові культури


Бобові культури є одним з кращих джерел білків і повноцінних волокон, і вони допомагають у травленні. До них відносяться квасоля, горох і нут.


10. Цільнозернове борошно

Цілісні зерна містять безліч поживних речовин, які включають волокна, білки, вітаміни групи В, мінерали і антиоксиданти. Вони сприятливі для зниження ризику ожиріння, хвороби серця, діабету 2 типу. Крім того, це борошно допомагає в поліпшенні загального травлення і знижує рівень холестерину.

11. Молоко

Молоко допомагає Вашій дитині насиченою дозою кальцію, необхідної для його сильних кісток і зубів. Крім того, вітамін D, що міститься в молоці, допомагає поглинати кальцій.

Написати коментар